Khamis, Mac 31

mulakan april dengan exams

sigh. sedang mengharapkan kata-kata semangat.

tak kira daripada siapa pun. come on. random lah. kenal atau tidak. biar semangat saya yang tak seberapa ni terbakar. sebenarnya saya expect mak saya bila time2 macam ni. tak nak mesej atau call dia sebab nanti dia terus telefon. dan ditakuti saya akan tewas dengan perasaan lemah+sedih bila dengar suara dia bila kata2 nasihat dituturkan. ahhh! sobsob.

ini semua gara2 past year questions. menyesal pula tengok tadi. susah la gila. apa sangatlah jawapan saya nanti. nak goreng pun tak mampu. oi exam, tolong jangan susah!


selamat untuk saya dan rakan2 lain. all out untuk final ni. ayuh!


blog ini dan segala isinya sangat lame. lemah. lagi2 yang ini. got no talent macam orang lain yang blognya bukan main gah lagi.

macam mana pun thanks for reading. (macam ada).

8 ulasan:

Abul Akmal Arif Bin Anuar berkata...

sila baca buku sampai muntah
kesusahan sekarang lebih sekejap jika nak dibandingkan dengan kesusahan jika malas
macam mana? gerun tak?
muahaha
please do well in your examination !
ganbatte !

nousya berkata...

:D :)
arigato gozaimas!

sastraboy berkata...

aku bacalah. grr. =.='

nousya berkata...

hahah
thanks!

Tanpa Nama berkata...

saya juga~










-semak boy-haha

nousya berkata...

:)

masitah berkata...

pembace setie oke..hahah

nousya berkata...

masitah!
yo,da ada blog