Jumaat, Mei 13

antara hasil edit bodoh2 yang mungkin tak akan ada yang teruja









memanglah.

tengok pun dah tahu guna kamera phone.

lepas tu, bukannya edit guna picasa ke, adobe lightroom ke and whatsoever. bukan aku tahu benda-benda ni semua.

view yang sama lak tu.

loser betul aku.

aku suka ni.tak tau kenapa.sebab senja mungkin.entah.



5 ulasan:

NidzamYatimiRamli berkata...

labels tidak boleh blah

nousya berkata...

agaklah

seminggu sekali berkata...

cantik.

aku suka gambar yg keempat.

NidzamYatimiRamli berkata...

itu hari dah komen, malas lah nak komen lagi.

nousya berkata...

thanks jihah

jam: ini dikira komen lah haha